Over ons

Stichting Dans voor Mij heeft geen winstoogmerk. Alles wat we doen, doen we vanuit het hart. Samen met onze grote groep vrijwilligers. 

Het bestuur

De samenstelling van het bestuur:

Voorzitter: S. Ozdemir;

Secretaris: P. Boogert (vervangt F. den Haan);

Penningmeester: M. Boekkooi.  

 

Maatschappelijk betrokken

Stichting Dans voor Mij is opgericht om iedereen te leren dansen vanuit zijn of haar gevoel naast de techniek. Als je van dansen houdt, ben je altijd welkom bij onze stichting!

Dans voor Mij maakt dansen toegankelijk voor iedereen, zelfs als je denkt dat je niet kunt dansen. Wij dansen vanuit het hart om het gevoel dat de muziek ons geeft over te dragen op de ander. Door dansen vanuit je gevoel krijg je meer zelfvertrouwen maar ook meer vertrouwen in de ander.

Je eigen identiteit staat voorop!

Naast het dansen biedt Dans voor Mij ook andere activiteiten aan kinderen, jongeren en hun ouders/voogden, zoals knutselen, huiswerkbegeleiding, omgaan met social media, poppenkast, theater, sporten en bespreken van maatschappelijke ontwikkelingen. Hierdoor spelen we ook in op maatschappelijke ontwikkelingen en problemen in de wijk.

 

Boekingen

U kunt ons boeken voor verschillende evenementen, festivals, feesten en workshops. Dit geldt voor zowel particulieren als organisaties. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

 

Contact

Telefoon: 06 - 203 274 69

Website: www.dansvoormij.nl

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook: Dans voor Mij

© 2017 Dans voor Mij. All Rights Reserved. Designed Ict4Free.nl